Termeni si conditii

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.lindefect.ro.

Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.lindefect.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Drepturile asupra conținutului site-ului

LIND EFECT S.R.L. (denumită în continuare LIND EFECT S.R.L.), deține site-ul www.lindefect.ro.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea LIND EFECT S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.lindefect.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de LIND EFECT S.R.L.. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea LIND EFECT S.R.L.

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor LIND EFECT S.R.L..
LIND EFECT S.R.L. nu va acorda nici o garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, LIND EFECT S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele LIND EFECT S.R.L., prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.lindefect.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea LIND EFECT S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.

Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

LIND EFECT S.R.L. nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze LIND EFECT S.R.L. prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

Informații personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile LIND EFECT S.R.L., dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de LIND EFECT S.R.L. utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

LIND EFECT S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul www.lindefect.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către LIND EFECT S.R.L. în vederea efectuării de studii de piață; transmiteri de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către LIND EFECT S.R.L. a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de LIND EFECT S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

LIND EFECT S.R.L. va pastra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Mai multe detalii vezi aici.

Home | Despre noi | Produse Lindab si Velux | Servicii | Divizia Rezidential | Divizia Industrial | Referinte | Calcul jgheaburi si burlane Lindab | Contact
Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

Edris Webdesign © Lind Efect S.R.L. localitatea Corunca, Calea Sighisoarei, nr. 128, 547367, jud. Mures, Romania, tel: 0265-264.505

Reprezentant zona Mures pentru acoperisuri din tigle metalice Lindab, jgheaburi si burlane Lindab, hale metalice Lindab, ferestre de mansarda si accesorii Velux